De Smu

De Smu – on espanjaa  ja tarkoittaa kirjaimellisesti Smulista. No, kuitenkin…

Olen siis Smu, tarkkaan ottaen siis Samuli. Nimi Smu on aikoinaan vääntynyt monien mutkien kautta, mutta vakiintunut nykyiseen muotoonsa siksi, että se on useimmille ulkomaalaisille ystävilleni paljon helpompi ja mukavampi lausua – onhan Smu ennen kaikkea kolme kirjainta lyhyempikin. Mitäpä oleellista olisi siis hyvä tietää?

Lista on kovin lyhyt;

  1. Olen humanisti. Opiskelen uskontotiedettä Helsingin yliopistossa, mutta ennen kaikkea rakastaan ruokaa.
  2. Olen värisokea. Mikäli siis sivujen värittömyys tai joku mahdollinen värioikku jossakin pistää silmään, selitys on hyvin yksinkertainen – keltainen tai vihreä, samaan syssyyn kumpikin.
  3. Rakastan matelijoita. Minulla on lemmikkigekko nimeltä Nestori, joka puolestaan murkinoi pääasiassa jauhomadoilla ja sirkoilla. Trendistä huolimatta hyönteiset menevät meillä siis parempiin suihin.
  4. Mieleni toimii etäisesti samalla tavalla kuin Douglas Adamsin. Saatan siis laukoa jotakin ihmeellistä ja aiheeseen liittymätöntä tai aivan onnetonta vitsiä sinne sun tänne.
  5. Pidän matkustelusta ja pyrin aina reissun päällä nauttimaan kunkin maan parhaista antimista, jutustelemaan ravintolahenkilökunnan ja vaihtamaan reseptejä vaikka kaupan kassalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s